v/Berit Nyborg | Man-fre: 10:00-16:00 | Lør: 9:00-12:00

Om renseriet

Rekord Rens & Vask er beliggende centralt i Slagelse, midt i universitetsbygningen, tæt på station og busholdepladsen. Kommer du i bil, har vi egne p-pladser foran butikken, husk at stille p-skiven

EST. 1996

Rekord Rens og Vask

De nyeste teknikker

Moderne renseri

Berit ejer butikken og har været i renseribranchen siden 1996, med den erfaring kan der svares på det meste. så kig ind hvis du har spørgsmål. Rekord Rens & Vask er et moderne renseri og anvender de nyeste renseriteknikker.

De mange år i branchen gør at vi har stor erfaring med at håndtere mange forskellige rense og vaske opgaver, så vi kan også finde en løsning, der passer til dine behov! Vores mission er at levere dig det perfekte resultat hver gang! Kom ind eller ring og hør nærmere.

Mere end 20 års erfaring

Kompetent og erfaren hjælp

Når man renser eller vasker tøj ,dyner & puder, tæpper eller andre former for tekstiler, kræver det et erfarent øje for at vurdere hvilken behandling er den helt rigtige. Dette gælder også i forhold til at få fjernet alle pletter og snavs, men også i forhold til at passe godt på dit tøj eller dine tekstiler. Der mødes mange forskellige slags tøj og materialer hver dag og alle kræver sin egen behandling.

Det kræver naturligvis specialviden og er grunden til at du bør vælge et renseri, hvor du nyder godt af mere end 20 års erfaring, kombineret med løbende uddannelse på området.

Rens og vask i Slagelse og opland

Indleveringssteder

Sdr. Stationsvej 28, Slagelse

Tøjeksperten v/Flemming Centervej 45, Høng

Din Tøjmand Jimmi Havnearkaden 11, Korsør

Ofelia Torvet 21, Dianalund

Gørlev legetøj Algade 23, Gørlev

DagliBrugsen Stillingevej 45, Kirke Stillinge